Ons project voor 2020

Al tijdens mijn zwangerschap van Sophia, had ik me voorgenomen dat we in 2020 even geen gekke dingen gingen doen. Na haar geboorte had ik dat gevoel nog sterker. Toen kreeg mijn vriend ook nog eens een nieuwe baan, waarvoor hij steeds 14 uur per dag van huis is. Ik wist het zeker: in 2020 gaan we geen gekke dingen doen en eerst eens even wennen aan de nieuwe situatie. Met z’n drietjes en die nieuwe baan. En toen…

“Ons project voor 2020” verder lezen

Portugal met baby

Deze week kwamen wij terug thuis van een heerlijke vakantie in Portugal. De eerste ‘echte’ vakantie als gezin. Hoewel we in mei ook al naar Centerparcs Port Zelande gingen, voelde dit veel meer als een echte vakantie. Kwam het door het vliegen? Of door de zon? Geen idee. Doet er ook niet toe. Maar hoe was deze vakantie en zou ik het andere gezinnen met baby(‘s) aanraden?

“Portugal met baby” verder lezen

Faalangst? Perfectionisme?

Het is al ruim twee maanden geleden dat ik voor het laatst een blog postte op deze pagina. Een blog met gigantisch veel impact. Voor mezelf, maar blijkbaar ook voor heel veel anderen. Nog nooit werd een blog zo massaal ontvangen en beantwoord. Ik was er een beetje van ondersteboven. En misschien dat het daarom zo lang op zich liet wachten dat ik weer van me liet horen.

“Faalangst? Perfectionisme?” verder lezen

Verslaafd!?

Er zijn verschillende soorten verslavingen. Drank, drugs, eten, seks, gokken, roken… Zo kan ik nog wel even doorgaan. Zelf ben ik er 100% zeker van dat ik verslaafd ben aan sociale media. niet iets om trots op te zijn, maar ik ga er ook niet over liegen. Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd en sociale media is natuurlijk de uitgelezen manier om precies in de gaten te houden wat iedereen doet. Of althans, wat iedereen doet en deelt. Want ik weet natuurlijk ook wel dat niet alles gedeeld wordt. Maar ik heb er misschien nog een nieuwe verslaving bij.

“Verslaafd!?” verder lezen