Ik wil je even bedanken

Lieve lezer,
Vandaag is het dankbare dinsdag en daar wil ik even gebruik van maken om je te bedanken.

Toen ik een paar maanden geleden begon met Notities van Nikki, was ik erg benieuwd of er wel iemand zat te wachten op mijn schrijfsels. Ik dacht dat hooguit twee van mijn beste vriendinnen en mijn moeder mijn blogjes zou lezen. Maar niets bleek minder waar.

Ik heb een gratis website via WordPress, dus kan allemaal niet zien hoe vaak blogs gelezen worden. Wel kan ik natuurlijk via Instagram en Facebook en via de website de reacties etc. terugzien, maar dat wil vaak nog niets zeggen. Hoe vaak like ik zelf een bericht op social media zonder dat ik de achterliggende blog daadwerkelijk lees?

Maar er blijken ook een hoop mensen te zijn die mijn blogs wel lezen, maar niet online reageren. Deze mensen sturen mij rechtstreeks een appje, of spreken me aan. En daardoor zie ik eigenlijk pas wie de blogs leest. En dat zijn meer mensen dan dat ik zelf had verwacht.

Toen ik de website online zette, vroeg mijn vriend me nog ‘Waarom moet dat online? Als je het schrijven zo leuk vindt, kun je dat toch ook in een schriftje doen?’. Had ie een punt. Maar schrijven is nu eenmaal minder leuk als niemand het kan lezen of erop kan reageren.

Tot nu toe kreeg ik vooral positieve reacties en dat is erg leuk! Hoewel ik natuurlijk ook gewoon opensta voor (opbouwende) kritiek 😉

Maar goed, ik wil jullie dus even bedanken. Voor alle reacties, online en in het echt. Maar sowieso überhaupt voor het lezen van de blogs. Je maakt toch wat van je kostbare tijd vrij om in mijn hoofd te kunnen kijken. En daar voel ik me best vereerd door 🙂

BEDANKT!

X Nikki

2 antwoorden op “Ik wil je even bedanken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *